Asociația Caritas Catolica nu-i uită pe orădenii cărora iarna și costurile pe care le aduce acest sezon le îngreunează viața.

Voluntarii asociației aflate sub tutela Episcopiei Romano-Catolice de Oradea împart în fiecare miercuri porții de mâncare caldă pentru nevoiași și pentru persoanele vârstnice.

„Din 7 decembrie, Asociația Caritas Catolica a repornit acțiunile de distribuire stradale de mâncare caldă gratuită pe timpul iernii în Oradea. Voluntarii asociației vor distribui masă caldă în fiecare miercuri, de la ora 14 la intrarea pe strada Republicii a bisericii romano catolice Coborârea Sfântului Duh, numită și biserica prietenilor „Barátok”. Îi așteptăm cu drag nu numai pe oamenii aflați la nevoie, ci pe orice persoană care ar dori să ducă porția la o persoană vârstnică sau un nevoiaș care s-ar bucura de mâncarea pregătită cu mult drag de personalul cantinei Caritas și de voluntari”, au transmis reprezentanții asociației caritabile.

Aceștia subliniază că o persoană poate ridica o singură porție de mâncare. Acțiunea va continua până la sfârșitul lunii februarie 2023.
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!