Chiar dacă în timpul verii multe companii îşi reduc activitatea, din pricina concediilor, în Bihor numărul locurilor de muncă vacante se menţine ridicat. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă are în ofertă peste 1.100 de job-uri disponibile, în domenii variate.

84 din aceste locuri de muncă sunt pentru absolvenţii de studii superioare. Firme din parcurile industriale ale Oradiei caută diferiţi analişti, ingineri, dar şi manageri de achiziţii sau pentru anumite proiecte ori produse.

Alte 580 de locuri de muncă sunt pentru absolvenţii de şcoli profesionale sau studii medii, care se pot angaja ca agenţi de pază, de vânzări, în HoReCa, în construcţii sau mecanici. Aşa cum se întâmplă de multă vreme, la mare căutare sunt şi şoferii, zeci de asemenea job-uri fiind disponibile.

Chiar şi bihorenii fără calificare au şanse la un loc de muncă. Firmele din judeţ au anunţat 345 de job-uri disponibile pentru ei, de ambalatori, femei de serviciu ori îngrijitori de clădiri şi spaţii verzi, manipulanţi marfă, montatori subansamble sau spălători.

Vezi mai jos lista completă a locurilor de muncă vacante: