Împuternicită de anul trecut la comanda Spitalului Avram Iancu din Oradea (fostul Spital Militar), chit că nu este nici medic, nici jurist, nici economist, deci nu îndeplineşte condiţiile din Legea Sănătăţii, actuala directoare generală, inspectorul principal de Poliţie Oana Popovici, o suceveancă cu diplomă în Informatică ajunsă pe malurile Crişului taman de la Constanţa, a găsit prin ce să se remarce, declarând un război pe viaţă - şi mai ales pe moarte - pisicilor din curtea unităţii.

Bihorel a aflat că la începutul anului poliţista şefă de spital a ordonat să fie stârpite felinele şi să fie puse gratii la ferestrele subsolurilor, pentru ca pisicile să nu mai pătrundă în respectivele spaţii, fără să fi verificat în prealabil dacă nu cumva erau deja acolo şi le făcea prizoniere.

De altfel, pentru asta a şi fost reclamată la Poliţia Animalelor, care însă a iertat-o, considerând că n-a comis niciun act de cruzime.

Consecventă, directoarea a "recidivat", printr-o dispoziţie ce interzice angajaţilor să hrănească animăluţele venite în plimbare de la casele vecine, sub sancţiunea tăierii din salarii dacă sunt prinşi.

Din nou, fără să se gândească dacă are cum să-i "amendeze" pe pacienţii care fac acelaşi lucru!

Oricum, la câte probleme are spitalul, fix pisicile erau prioritatea nr. 1 a directoarei, care să-i adauge noi stele pe epoleţi...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!