Polițiști și echipaje medicale au intervenit miercuri după prânz la un accident petrecut pe Drumul Național 79, în localitatea Avram Iancu, din Bihor. În accident au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. 

„Apelul 112 a fost înregistrat la ora 14.08. Accidentul rutier s-a produs pe DN79 în localitatea Avram Iancu. Au fost implicate în total trei vehicule, din care două autoturisme și o autoutilitară. O persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale”, a precizat pentru BIHOREANUL comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 

Traficul rutier s-a desfășurat pentru o scurtă perioadă de timp pe un singur fir, alternativ, dar între timp a revenit la normal, potrivit reprezentantei IPJ Bihor. 

Poliștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cum anume s-a petrecut accidentul. 

Imaginile surprinse de martori și publicate pe rețelele de socializare arată că, în urma impactului, una dintre mașini a ajuns în șanț cu roțile în sus (foto sus).

Potrivit dr. Hadrian Borcea, coordonatorul UPU SMURD Bihor, victima este un bărbat, unul dintre șoferi, care a suferit un traumatism cranian și o contuzie la nivelul membrelor. 
 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!