De Valentine's Day, Lotus Center sărbătoreşte dragostea toată săptămâna. Marţi, cuplurile sunt invitate de la ora 19, la etaj, la o petrecere cu muzică mixată de un DJ şi la o serie de concursuri destinate îndrăgostiţilor.

"În plus, tot marţi, cei care fac cumpărături din magazinele din Lotus Center au posibilitatea să câştige o sesiune de cumpărături în valoare de 1.000 de lei cu Paula Seling, pentru 20 februarie, în magazinele Professional Shop, Magic Fashion, Belmondo, Yves Rocher şi Sprider", se arată într-un comunicat trimis luni de reprezentanţii mall-ului.

Şi miercuri, orădenii care cumpără din unităţile complexului comercial produse în valoare de minim 50 de lei pot câştiga o sesiune de shopping în valoare de 1.000 de lei cu Corina, care va avea loc joi, în magazinele Animax, Optiblu, LeeCooper, Debenhams şi Benvenuti. De altfel, Corina va susţine apoi un concert, de la ora 19, în zona de Food Court & Entertainment.

Lista vedetelor care vor ajunge la Lotus nu se încheie aici. Asta pentru că joi, clienţii magazinelor au şansa să câştige o sesiune de cumpărături tot în valoare de 1.000 de lei, alături de cântăreaţa Antonia, cu condiţia să fi achiziţionat produse în valoare de 50 de lei din magazine.

Norocosul câştigător va putea să facă shopping pe 23 februarie, consiliat de vedetă, în magazinele Histeria, Cielo Venezia 1270, LeeCooper, Thya Fashion şi Benvenuti. De altfel, în aceeaşi zi, artista va susţine un concert, programat la ora 19.

"Începând cu 14 februarie, de Valentine's Day, şi până pe 24 februarie, de Dragobete, clienţii Lotus pot să-i caute pe Cupidoni în complexul comercial, pentru a-şi face o poză cu aceştia. Fotografiile se vor putea ulterior descărca de pe pagina de Facebook a complexului comercial.

Mai mult, îndăgostiţii vor putea să-i facă persoanei iubite o declaraţie de dragoste. Dovada iubirii lor va fi postată pe "Wall of Love", amenajat la intrarea principală", se mai arată în comunicatul Lotus Center.