Dacă în urmă cu puțin timp, Crina Abdrudan (39 de ani) a îmbrăcat o rochie de mireasă pentru prezentarea de modă a lui Eli Lăslean, a venit momentul să şi-o pună de-adevăratelea, în ziua în care își unește destinul cu fostul fotbalist Gabi Popescu (43 de ani).

Cei doi au o relaţie de aproape 9 ani, în care au trecut și prin momente dificile, ba chiar s-au și despărțit o vreme, dar pare că dragostea i-a adus din nou împreună. Potrivit presei mondene, Gabi şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe Crina, iar nunta urmează să aibă loc peste două săptămâni.

Naşii cuplului provin tot din lumea fotbalului, fiind vorba de Cosmin Olăroiu şi soţia sa, Olăroiu a fost antrenorul care a influenţat decisiv cariera olteanului într-un moment în care se afla pe o pantă descendentă.

La evenimentul care va avea loc la Snagov sunt aşteptate peste 300 de persoane, foşti colegi ai lui Gabi din timpul carierei sportive, dar şi persoane apropiate de Crina din perioada în care aceasta a lucrat în trustul Antena.

S-au împlinit deja patru ani de când Crina Abrudan a plecat de la pupitrul ştirilor sportive, iar de atunci ea a dedicat foarte mult timp şi atenţie vieţii de familie.