Ce este Ccobato? Ce conţine? Într-adevăr nu este dăunător? Descoperă cea mai noua alternativă pentru continuarea fumatului, ce este Ccobato şi de ce are atât de mult succes şi în alte ţări!

Ştim cu toţii că fumatul are un efect dăunător asupra sistemului respirator, a plămânilor şi a inimii, totuşi nu vrem să renunţăm la acest obicei.

Acum Ccobato oferă o alternativă sănătoasă şi o soluţie inovatoare pentru continuarea fumatului fără risc.

Tendinţele actuale îndreaptă consumatorii către alternative cât mai puţin posibil dăunătoare sănătăţii.

Acum vă prezentăm cea mai nouă tendinţă fără substanţe nocive.

Ce este Ccobato?

Rezervele de plante heat not burn Ccobato conțin: ceai verde, ceai oolong și mentă în loc de tutun, poţi savura diferite arome prin spargerea capsulelor de arome din filtru: pepene galben, afine, piersică, cafea, lavandă, mentă.

Nu trebuie să renunți neapărat la fumat, deoarece dacă încerci rezervele de plante Ccobato poţi să te bucuri în continuare de plăcerea fumatului fără substanţe nocive. Vei simţi din nou gusturile, respiraţia va fi din nou plăcută, fără mirosuri neplăcute, fără fum şi fără scrum.

Ccobato nu conţine nicotină, gudron, tutun, metale grele sau substanţe toxice.

Potrivit cercetărilor, fumatul alternativ va înlocui în 5-10 ani fumatul clasic. Apar din ce în ce mai multe ţigări similare pe piaţă, dar Ccobato este până acum unic datorită umpluturii de plante (ceaiuri) şi datorită absenţei substanţelor nocive.

Ccobato este compatibil cu oricare dispozitiv de încălzire heat-not-burn disponibil în prezent pe piaţă.

Unde găsim produsul Ccobato?
www.ccobato.ro
Plăcerea fumatului fără substanţe nocive!

(advertorial)