Luptătorul Sandu Lungu se bate, sâmbătă seară, într-o gală K1, la Piatra Neamţ, cu celebrul sportiv Bob Sapp. Meciul este aşteptat de sportivul orădean încă de acum doi ani.

Bob Sapp e poreclit "Bestia", datorită mărimii şi agresivităţii din ring şi e cunoscut ca fiind unul dintre cei mai fioroşi din lume, dominându-şi adversarii bazându-se pe forţă.

Meciul dintre cei doi se anunţă spectaculos, dar şi devastator, fiind vorba de doi dintre cei mai "grei" luptători din K1.

Americanul Bob Sapp a devenit o celebritate a Mixed Martial Arts după ce l-a bătut în ring pe celebrul campion de sumo, Akebono. De altfel, Sapp s-a şi mutat în Japonia, unde a devenit un idol.

Încă din 2008, de când e aşteptat "derby-ul" între cei doi, Sandu s-a declarat foarte entuziasmat la gândul că se va bate cu Sapp. De altfel, în pregătirea pentru meciul cel mare, orădeanul a studiat încă de atunci pe internet mişcările americanului.

În vârstă de 37 de ani, Lungu e înalt de 182 centimetri şi cântăreşte 170 de kilograme.

Gala "Tare ca piatra" va fi transmisă pe sport.ro, de la ora 22, iar la Pro TV după miezul nopţii. Pe lângă Lungu şi Sapp, cap de afiş la local kombat mai sunt Iftimoaie, Moroşanu şi Ciobanu.


Cardul galei:

MECI DE REZERVĂ
Lucian Danilencu (ROMANIA) VS Jantje Siersma (OLANDA)

SEMIFINALA A
Erhan Deniz (Turcia) vs Marian Baryla (POLONIA)

SEMIFINALA B
Wendell Roche (OLANDA) VS Andrei Bokan (ESTONIA)
SUPERFIGHT 92 KG
Bogdan Stoica (ROMANIA) VS Leon Miedema (SURINAM)
SUPERFIGHT +96 KG
Sebastian Ciobanu (ROMANIA) VS Cengiz Ozpamuk (TURCIA)
SUPERFIGHT +96 KG
Ionut Iftimoaie (ROMANIA) VS Luca Panto (ITALIA)
SUPERFIGHT +150 KG
Alexandru Lungu (ROMANIA) VS Bob Sapp (USA)
SUPERFIGHT +96 KG
Catalin Morosanu (ROMANIA) VS TBA
WAKO PRO WORLD TITLE 67 KG K-1 RULES
Ionut Atodiresei (ROMANIA) VS Diogo Neves (PORTUGALIA)