Chiar dacă sunt carismatici sau talentaţi, acestea fiind calităţile pentru care publicul le-ar aprecia în primul rând, vizitatorii site-ului www.click.ro i-au taxat la capitolul imagine şi i-au propus în topul celor mai urâţi bărbaţi din showbiz.

Manelistul Romeo Fantastik conduce topul celor mai puţin arătoşi bărbaţi, el fiind urmat de Cătălin Măruţă, prezentatorul emisiunii Happy Hour. "Dacă mă uit la persoanele din acest top, conform voturilor, o iau ca pe un compliment. Dacă Mândruţă, CRBL, Bendeac, Enache, Brancu, Capatos, Moga şi alte sex-simboluri autohtone sunt în acest top, atunci nu îmi rămâne decât să aştept cu nerăbdare şi alte sondaje", a spus Măruţă.

Şi Cristi Brancu şi Dan Capatos par a nu fi plăcuţi de telespectatorii lor, care au dat click pe numele acestora. Deşi nu le-a picat tocmai bine vestea că se află în acest top, cei mai mulţi dintre ei nu au pus la inimă, ba chiar s-au distrat. "Pentru mine, cel mai important e faptul că soţia mea mă consideră cel mai frumos. Restul fetelor sunt triste, pentru că strugurii sunt prea acri şi prea sus", a spus Brancu.

În topul realizat de Click, peste 8.000 de vizitatori ai site-ului şi-au exprimat "preferinţele".