Formaţia orădeană de fotbal Luceafărul şi-a încheiat seria jocurilor amicale din această vară sâmbătă, când, la baza proprie de la Sânmartin, a întâlnit echipa arădeană de liga a treia, Gloria.

La capătul unui meci de uzură, în care elevii antrenorului Călin Moldovan au dominat, dar nu au forţat, aceştia au reuşit să se impună la limită cu scorul de 1-0, după ce la pauză se înregistra rezultat de egalitate 0-0.

Unicul gol al confruntării a fost opera atacantului Lupaşcu, în minutul 80. De la început tehnicianul orădean a trimis în teren următoarea formulă: Miron-Munteanu, Lupuţ, Miculescu, A. Achim-Roşu, Ov. Ghilea, Pocean, Ianc-Andor şi Blenaru. În partea a doua a mai fost introdus şi Schwarzkopf, Neaga, Bundea, Popescu şi Lupaşcu.

"A fost ultima partidă înaintea începerii campionatului. Echipa a evoluat destul de bine, a dominat confruntarea, însă nu a forţat, tocmai pentru a evita accidentările înaintea primei etape. Dacă defensiva se descurcă foarte bine, din păcate mai avem de lucru în faza ofensivă, acolo unde ne lipseşte în continuare pasa decisivă", a declarat Florin Fărcaş, managerul sportiv al Clubului Luceafărul.

Tocmai de aceea se preconizează în următoarele zile încă două transferuri, un mijlocaş şi un atacant. Conform declaraţiei oficialilor clubului Luceafărul, tratativele cu cei doi jucători - ale căror nume nu au fost făcute publice - sunt avansate şi se aşteaptă ca la începutul sptămânii viitoare să fie şi finalizate.