În urmă deciziilor Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Bihor, conducerea celor de la Bayern Livada, reprezentată de Adrian Tătar, preşedintele clubului, a anunţat faptul că a luat decizia de a retrage echipa din campionatul Ligii a IV-a de fotbal, sezonul 2012-2013.

"Menţionez că am ajuns la această decizie în urma nenumăratelor sancţiuni, pentru care atât eu în calitate de jucător cât şi echipa am avut foarte mult de suferit. Consider că în majoritatea cazurilor am fost vânaţi de către arbitrii care au oficiat la partidele noastre", afirmă preşedintele şi, totodată, jucătorul echipei Bayern Livada, într-un comunicat de presă.

"În situaţia de faţă nu mi se pare normal ca eu, care asigur tot bugetul echipei, să fiu folosit de unii arbitri drept exemplu", a mai punctat conducătorul.

Acesta susţine că a informat deja forul fotbalistic judeţean de decizia luată. "Am înştiinţat telefonic conducerea AJF Bihor de decizia luată în primul rând sub formă de protest major faţă de modul în care arbitri bihoreni oficiază în jocurile din Liga a IV-a. Îmi pare rău că am fost nevoit să iau o astfel de decizie, dar mă văd nevoit să renunţ la plăcerea de a mai juca fotbal într-un cadru organizat, alături de mai mulţi tineri de perspectivă din zonă. Decizia mea este definitivă, indiferent de consecinţe", a mai declarat Adrian Tătar.

Măsura survine ca urmare a incidentelor din etapa de la sfârşit de săptămână, când, în cadrul meciului de la Borş, dintre Viitorul din localitate şi Bayern Livada, arbitrul a întrerupt jocul în minutul 72.

Mai multe detalii pe această temă, în articolul: "Etapă cu violenţe în Liga a IV-a: Un arbitru a fost lovit cu capul în gură"