Actorul Ciprian Ciuciu, cel care a scris scenariul filmului de scurt-metraj "Eu n-am curaj" împreună cu Marcel Adorjan, care i s-a alăturat pe partea de producţie, au organizat vineri seară la Teatrul Arcadia o seară de stângere de fonduri pentru a-şi putea vedea scenariul transformat în peliculă.

Evenimentul, organizat în premieră locală, a adunat mai bine de 200 de orădeni, veniţi să vadă atât filmele făcute de cei doi organizatori până în prezent, "Cum să mănânci o pasăre - Ghidul Începătorului", respectiv "Actor amator, caut de lucru" (selectat la secţiunea Short Corner a Festivalului de la Cannes în 2010), dar şi momente muzicale oferite de trupa de muzică medievală Ad-Hoc, formaţia de jazz ACS şi rapperul orădean Saylas.

În plus, spectatorii au asistat la un moment de dansuri orientale oferite de Claudia Ignat şi au văzut o prezentare a actorului Răzvan Vicoveanu, cel care va avea rolul principal în scurt-metrajul "Eu n-am curaj".

După o seară în care pe lângă preţul invitaţiilor, spectatorii au mai putut participa la o tombolă, dona bani, dar şi cumpăra cărţile scrise de actorul Ciprian Ciuciu, la final, organizatorii s-au arătat mulţumiţi: au reuşit să adune jumătate din banii care le lipseau pentru a produce filmul. "Am strâns aproximativ 3.000 de lei, o sumă pe care ne-am propus-o înainte de eveniment", a afirmat Ciprian Ciuciu.

Chiar dacă mai au de găsit modalităţi să strângă şi ceilalţi 3.000 de lei de care au nevoie, orădenii spun că vor să înceapă producţia filmului încă de pe acum. "Vom începe să filmăm cu banii pe care i-am adunat şi vom încerca să strângem alţii pe parcurs", a mai spus Ciprian Ciuciu.