După victoria clară din faţa tinerilor jucători arădeni ai echipei UTA, FC Bihor va susţine următorul joc din Liga a II-a, Seria a II-a, sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 11, în deplasare, în compania formaţiei Minerul Motru.

Jocul va conta pentru etapa a II-a din faza play-out şi va opune echipele de pe locul III, FC Bihor, cu 18 puncte, şi locul V, Minerul Motru, cu 8 puncte.

"E un meci foarte important în vederea clarificării situaţiei din play-out. Un rezultat pozitiv la Motru ne poate aduce linişte şi ne poate îndepărta din zona sensibilă a clasamentului", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Şerban Morcan.

Aflat în Elveţia, la Nyon, unde participă în aceste zile la un curs al antrenorilor pentru licenţa UEFA Pro şi tehnicianul principal al "roş-albaştrilor", Alexandru Pelici, afirmă că un rezultat pozitiv pentru orădenii ar clarifica în mare măsura situaţia evitării retrogradării.

"Mergem la Motru cu gândul să ne depărtăm cât mai mult de zona "nisipurilor mişcătoare" a clasamentului, iar asta înseamnă să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Motru. Dacă vom înregistra un rezultat pozitiv, iar cum UTA va avea liber în această etapă, ne vom îndepărta şi mai mult în clasament de cel de-al treilea loc retrogradabil. Din păcate avem în continuare accidentaţi, astfel, Mihuţ, Ianc şi Hadăr nu vor face deplasarea pentru acest joc", a declarat Alexandru Pelici. Cei trei jucători au probleme medicale.

Tehnicianul se va întoarce din Elveţia, vineri, când se va alătura echipei la Severin.

Plecarea spre Motru are loc, joi, după antrenament.

În cealaltă partidă din etapa a II-a a fazei play-aut din Seria a II-a a Ligii a II-a, la Satu Mare, Olimpia va primi sâmbătă, tot de la ora 11, replica argeşenilor de la CS Mioveni. UTA va sta.


Clasament play-aut Liga a II-a, Seria a II-a:

1 . CS Mioveni 11 7 2 2 18-9 23 +5
2 . Olimpia Satu Mare 10 6 3 1 14-6 21 +6
3 . FC Bihor Oradea 11 5 3 3 15-9 18 0
4 . UTA Arad 11 3 3 5 10-15 12 -3
5 . Minerul Motru 11 2 2 7 12-15 8 -7
6 . FC Universitatea Craiova 10 1 3 6 5-20 6 -9