Cu o experienţă de 6 ani în spatele său, Curea Lup Emanuela, fondatoarea şi antrenoarea principală a studioului Bodyfit EMS, se pregăteşte să deschidă porţile către o nouă eră a fitnessului personalizat şi eficient în Oradea.

Cu o poveste inspiraţională ce a început în Dubai, Emanuela a transformat pasiunea sa pentru sănătate şi bunăstare într-o afacere de succes şi o modalitate unică de a ajuta oamenii să-şi atingă obiectivele fitness. 

După ani de studiu de specialitate şi practică în psihologie clinică, Emanuela a făcut un salt curajos în lumea antreprenoriatului şi a fitnessului, aducând antrenamentul EMS (Electro Muscle Stimulation) în faţa scenei fitness din Oradea. Cu o abordare holistică şi inovatoare, ea combină expertiza sa în psihologie cu cunoştinţele avansate în fitness, nutriţie pentru a oferi clienţilor săi nu doar rezultate fizice, ci şi o transformare interioară şi o stare de bine generală.

Ceea ce face studioul Bodyfit EMS unic în Oradea este modul său de lucru personalizat şi dedicat. A înfiinţat un program unic în Romania, special conceput nevoilor oamenilor. Prin sesiuni de antrenament EMS private, unu-la-unu, Emanuela se asigură că fiecare client primeşte atenţia şi îndrumarea individualizată de care are nevoie pentru a-şi atinge obiectivele. De la monitorizare constantă, diagnoză corporală, măsurători periodice până la planuri nutriţionale personalizate şi programe de detoxifiere, programul Bodyfit EMS garantează nu doar rezultate, ci şi o experienţă care să transforme modul în care oamenii se raportează la fitness şi sănătate. 

Dar Emanuela nu se opreşte aici. Misiunea sa este să ajute oamenii să înveţe ce înseamnă un stil de viaţă sănătos şi să îl implementeze în mod activ în viaţa lor de zi cu zi, până în prezent a ajutat peste 5300 oameni atât in Dubai, cât şi România (prin serviciile sale de transformare atât fizice, cât şi în mediul online). 

Prin educaţie şi exemple practice, motivare continuă, Emanuela îşi îndrumă clienţii către alegeri mai sănătoase şi echilibrate, nu doar în ceea ce priveşte fitness-ul, ci şi nutriţia şi sănătatea mentală, acestea fiind strâns legate. 

Cu o abordare atentă şi o pasiune neînfrânată pentru îmbunătăţirea vieţilor oamenilor, prin programul BODYFIT EMS, Emanuela promite să devină o sursă de inspiraţie şi transformare pentru comunitatea fitness din Oradea şi nu numai. 

Alăturaţi-vă comunităţii Bodyfit Ems by Emanuela pentru a începe călătoria către un corp sănătos şi o minte puternică!

Pentru mai multe informaţii sau înscrieri în programul Bodyfit EMS by Emanuela ne puteţi vizita pe str. Primăriei nr 28A, la telefon 0774 427 849 sau pe paginile de Instagram şi Facebook.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!