Inaugurarea oficială a Hotelului Ramada i-a băgat vinerea trecută în toţi sperieţii pe vecinii din cartier. Locuitorii blocurilor din zona sediului Romtelecom se plâng că focul de artificii lansat din cartierul Luceafărul în cinstea noului hotel a fost atât de puternic încât i-a făcut să sară din pat, speriaţi.

O cititoare a sesizat BIHOREANUL că bubuiturile au ţinut minute în şir, spre disperarea celor care sperau la o seară liniştită de început de weekend, dar s-au trezit "teleportaţi" într-un poligon de tragere.

"Am sunat la Poliţie, pentru că am crezut sincer că este efectiv în faţa porţii mele explozia, la fel cum au crezut şi ceilalţi locuitori nefericiţi care populau (a se citi înjurau) balcoanele proprii... Şi stau la etajul 5, după Romtelecom, artificiile fiind undeva în cartierul Luceafărul!", a transmis orădeanca.

Supărarea vecinilor este cu atât mai mare cu cât au auzit că pentru săptămâna viitoare Ramada le pregăteşte o altă surpriză zgomotoasă. În parcarea hotelului va fi organizată pentru trei zile o replică a celebrului festival german al berii, Oktoberfest. Şi-atunci să vezi larmă!