Poliţia Bihor a anunţat, marţi, dispariţia a încă doi bărbaţi, ambii din Oradea. Cei doi au plecat de acasă în zile diferite şi nu au mai revenit.

Potrivit unor comunicate de presă, Alexandru Vancea (foto stânga), 78 de ani, a plecat de acasă în cursul zilei de sâmbătă, 20 iunie, în jurul orei 12, familia lui sesizând Poliţia Municipiului Oradea luni.

Bărbatul are o înălţime 1,75 m, greutate de aproximativ 80 kg, faţă ovală, ochii căprui, ten deschis, păr cărunt, tuns scurt, prezintă început de calviţie frontală.

"Familia nu a putut furniza detalii cu privire la vestimentaţia pe care o purta acesta la data dispariţiei", arată poliţia.

La rândul său, Traian Banciu, 72 de ani (foto dreapta), a plecat voluntar de la domiciliu în cursul zilei de 9 iunie, în jurul orei 15.00 şi nu a mai revenit. Familia acestuia a anunţat, însă, Poliţia, în cursul zilei de marţi, la ora 10.30.

El are o înălţime de 1,70 m, greutate de aproximativ 60 - 70 kg., faţă ovală, ochii căprui, ten deschis, păr cărunt, tuns scurt.

La momentul dispariţiei purta pantaloni negri, din stofă, vestă şi cămaşă cu mânecă lungă, ambele deschise la culoare, pantofi negri, din piele, borsetă gri.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112!

"Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a transmis Poliţia.