Încă două accidente s-au petrecut în a doua zi de Paşte în Bihor, unul la Budureasa, iar celălalt la Cauaceu, ambele soldate cu victime. La Budureasa, pe un drum judeţean, un autoturism a izbit un stâlp de electricitate, a precizat, pentru BIHOREANUL, comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Din primele informaţii, furnizate BIHOREANULUI de sergent-major Alina Butaci, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, în maşină se aflau patru persoane, doi copii şi două femei. Două persoane au rămas încarcerate în urma impactului.

Uneia dintre femei i s-au aplicat manevre de resuscitare, potrivit reprezentantei ISU.

Apelul 112 prin care era sesizat accidentul produs pe DJ746A la ieşirea din Budureasa s-a înregistrat la ora 18.35. Poliţiştii rutieri fac cercetări la faţa locului. 

Au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenţie din cadrul ISU Crişana: unul de Terapie Intensivă Mobilă, unul de descarcerare grea, unul de prim ajutor calificat, o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De asemenea, au fost trimise şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor. 

Pe de altă parte, la ora 18.40 a fost sesizat, printr-un apel la 112, un accident petrecut pe DN19, la ieşire din Cauaceu spre Sălard. 

"Au fost implicate două autoturisme. Două persoane au fost rănite aparent uşor. Traficul rutier se desfăşaoră alternativ, pe un sens. Poliţiştii rutieri sunt prezenți şi fac cercetări pentru stabilitarea cauzelor producerii accidentului și pentru dirijarea traficului", a precizat comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!