La doar o zi după ce poliţia anunţase dispariţia unei alte adolescente, de 14 ani, din Săbolciu, Poliţia Bihor a anunţat marţi că o altă tânără, de 17 ani, a plecat de acasă.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Poliţia Bihor, Lavinia Florentina Furiş, de 17 ani, din localitatea Vârciorog, comuna Vârciorog, judeţul Bihor, a plecat de acasă la 13 aprilie 2018 şi nu a mai revenit.

"Aceasta a mai fost plecată voluntar de la domiciliu o singură dată", anunţă Poliţia.

Tânăra are aproximativ 1,70 m înălţime, 80 kg, faţă rotundă, ochi albaştrii, păr şaten deschis, de lungime medie, poartă ochelari, nu are semne particulare.

"Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care aceasta o purta la data dispariţiei. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", arată comunicatul.

Tot marţi, Poliţia a informat şi că adolescenta de 14 ani din Săbolciu a fost găsită de poliţişti pe raza localităţii Tileagd şi a fost încredinţată familiei."Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", arată informarea.