Lucrările pentru construirea autogării Săcueni, începute în luna februarie a acestui an, au fost finalizate, a anunțat miercuri Consiliul Județean Bihor, care urmează să facă recepția și să predea noul obiectiv Primăriei acestui oraș.

Construită în zona centrală a orașului, pe strada Libertății nr. 8, autogara Săcueni are patru peroane, o clădire cu o suprafață de 100 de metri pătrați, cu sală de așteptare, grupuri sanitare și două spații comerciale. Autogara se află pe strada Libertății, nr. 8, în zona centrală a orașului Săcueni.

„Asemenea autogărilor din Marghita și Beiuș, cea din Săcueni face parte din eforturile de a moderniza transportul județean și de a crea o rețea de transport public bine integrată”, a precizat transmis Călin Gal, vicepreședinte al CJ Bihor.

Proiectul a fost executat de asocierea dintre SC Evalstar Serv SRL, Biroul individual de arhitectură Daraban Radu Ioan și SC DHElectric System SRL contra sumei de 1,507 milioane lei, cu TVA inclusă, contribuția CJ Bihor fiind de 1 milion de lei, iar diferența suportată de Primăria Săcueni.

În ultimii trei ani, CJ Bihor a mai construit, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă, încă două autogări, în Marghita și Beiuș, date deja în administrarea primăriilor celor două municipii.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!