Veste proastă pentru șoferii orădeni: strada Avram Iancu, din centrul orașului, va fi închisă toată vara, începând de miercuri, 17 iulie.

Primăria a anunțat că pe această stradă se vor face lucrări la rețelele de termoficare, apă și canalizare.

„Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-a întrunit azi, 15 iulie, pentru a analiza solicitările care privesc restricționări ale traficului în municipiu. Comisia a avizat închiderea străzii Avram Iancu de la intersecția cu strada Traian Moșoiu până în zona Parcului Bălcescu începând de miercuri, 17 iulie, pe perioada vacanței de vară, în vederea executării lucrărilor de schimbare a rețelelor de termoficare și a rețelelor de apă și canalizare”, a transmis Primăria Oradea.

Lucrările vor fi executate de firma SC Avril SRL etapizat, strada fiind împărțită în două tronsoane: de la intersecția cu str. Traian Moșoiu până la str. Cuza Vodă și de la intersecția cu str. M. Kogălniceanu până la Parcul Bălcescu.

Pe străzile Cuza Vodă și Mihail Kogălniceanu se va putea circula, a mai transmis Primăria. La finalul șantierului, pe strada Avram Iancu se va asfalta un covor asfaltic.

Pe de altă parte, între 20 și 22 iulie se va restricționa circulația la intersecția străzii Aviatorilor cu arterele Lipovei și Sirenei, pentru lucrări la calea de rulare a tramvaielor, la solicitarea OTL.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!