Baschetbaliștii orădeni au bifat sâmbătă a cincea victorie din tot atâtea posibile în noua ediție a Ligii Naționale.

În deplasare, sportivii antrenați de Cristian Achim au învins echipa FC Argeș Pitești, cu scorul de 76-67, „omul decisiv al jocului” - cum în prezintă CSM Oradea - fiind americanul Sayeed Pridgett, care a înscris 23 de puncte pentru formația orădeană și cinci recuperări. 

„El a înscris 20 puncte în ultimele 20 minute de joc și 16 puncte în sfertul decisiv, pe care Oradea l-a început cu un deficit de două puncte și l-a terminat victorioasă la diferență de nouă lungimi”, subliniază reprezentanții clubului. 

De asemenea, s-au remarcat Brandon Brown, care a reușit 11 puncte și 4 pase decisive, Kris Richard, cu 10 puncte, și Donatas Tarolis, care a terminat cu 9 puncte și 5 recuperări. 

Cu victoria reușită la Pitești, CSM CSU Oradea are 5-0 la general și se menține în fruntea Ligii Naționale de baschet masculin, în noul sezon. 

În următorul meci, orădenii vor întâlni din nou echipa FC Argeș Pitești, miercuri, la Oradea Arena. De data aceasta, partida se va disputa în cadrul etapei a treia a Grupei E din FIBA Europe Cup. Biletele s-au pus în vânzare pe eventbook.ro.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!