Încă un accident grav s-a petrecut, vineri seară, puţin după ora 19, în judeţul Bihor, între Băile Felix şi Hidişelu de Jos. Un mopedist a ajuns în stare de inconştienţă, după ce a fost lovit de o autoutilitară.

Potrivit comisarului şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, în eveniment au fost implicate un moped şi o autoutilitară, iar la ora transmiterii acestei ştiri, în zonă, traficul pe DN 79 se desfăşoară îngreunat. "Se circulă pe un singur sens, alternativ, rugăm conducătorii auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului", a declarat Fărcuţa.

Bărbatul de pe moped a fost rănit serios, fiind găsit de echipajul de la Ambulanţă inconştient şi cu traumatisme multiple. El a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, pentru îngrijiri şi investigaţii mai amănunţite.

"Bărbatul este momentan în curs de evaluare. Are multiple traumatisme la nivelul capului, gâtului şi contuzii la nivelul membrelor. De asemenea este asistat respirator", a declarat BIHOREANULUI dr. Hadrian Borcea, şeful UPU – SMURD Bihor.

Ancheta poliţiştilor va stabili exact circumstanţele întâmplării.

Un alt accident grav s-a produs vineri seară pe Calea Clujului, unde şoferul unui VW Sharan a izbit doi pietoni, dintre care unul a murit, iar celălalt e în stare gravă la spital. 

"Cel de-al doilea pieton va fi internat, cel mai probabil, la secţia de Terapie Intensivă. Este în stare gravă, şi are multiple traumatisme la membrele inferioare", a mai precizat dr. Hadrian Borcea.

UPDATE, ora 22.50:

În urma investigațiilor UPU, medicii au decis să îl opereze pe motociclist, potrivit dr. Hadrian Borcea.