Accidentele se ţin lanţ în zona localităţii Uileacu de Criş. Vineri după amiaza o femeie a fost transportată la spital după un accident în care au fost implicate două maşini, una dintre ele ajungând în şanţ. 

"Apelul 112 s-a înregistrat la ora 17.23. Accidentul rutier s-a produs pe DN1, în localitatea bihoreană Uileacu de Criş. În accident sunt implicate două autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale", a precizat comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. Victima transportată la spital este o femeie în vârstă de 45 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. 

O bună perioadă de timp după producerea accidentului s-a circulat pe un fir alternativ, un sens fiind blocat de maşinile avariate. În jurul orei 19.20, circulaţia rutieră s-a reluat pe ambele benzi. 

Luni, un tânăr de 23 de ani din Vadu Crişului a murit în urma unui accident pe care el l-a provocat la ieşirea din Uileacu de Criş spre Urvind. După ce a depăşit regulamentar, tânărul, aflat la volanul unui Mercedes, a rulat pe contrasens şi a izbit un autocar. 

În aceeaşi zi şi în aceeaşi zonă, adică între Uileacu de Criş şi Urvind, s-a mai petrecut un accident în care au fost implicate trei autoturisme, iar două persoane au ajuns la spital.