Un al doilea accident rutier s-a petrecut, sâmbătă, pe DN 1, în Bihor. După ce, de dimineaţă, un şofer a doborât un stâlp de electricitate în Topa de Criş, în jurul orei 18, o maşină şi un camion s-au lovit, la intrarea în satul Tinăud, dinspre Groşi.

Impactul între cele două vehicule a fost puternic, dovadă că autoturismul este serios avariat, iar părţi din el, chiar şi o roată, s-au împrăştiat pe carosabil. În plus, maşina a ricoşat în poarta unei case, dărâmând-o.

Numai norocul a făcut ca, în urma impactului, o singură persoană, care se afla în maşină, să fie rănită, şi aceea uşor. Potrivit dr. Alexandru Mateoc, de la UPU-SMURD Bihor, este vorba de un bărbat de 26 de ani, care a ajuns la Unitatea de Urgenţă a Spitalului Judeţean din Oradea, cu diverse contuzii.

Potrivit ofiţerului de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău, în jurul orei 19.15, pe şosea încă se circula alternativ, pe o singură bandă. Deocamdată, autorităţile nu au putut furniza alte detalii despre modul în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Vinovat, şoferul din maşină

Poliţia Bihor a anunţat că accidentul a fost provocat de şoferul autoturismului, un bărbat de 26 de ani din Oradea, care de altfel a ajuns la spital. Rulând pe direcţia Oradea - Cluj, acesta a intrat pe contrasens şi astfel a lovit frontal autoutilitara condusă din sens opus de un bărbat de 60 de ani, din localitatea Ocna Mureş, judeţul Alba.