Două persoane au trebuit descarcerate, iar o femeie și patru copii, printre care unul de doar 7 luni, au fost răniți în urma unui accident grav petrecut duminică dimineața pe DN1 în județul Cluj. După primele cercetări, polițiștii au transmis că accidentul a fost provocat de un șofer de 22 de ani care circula pe direcția Oradea.

Accidentul s-a petrecut în zona localității Brăișoru, nu departe de Huedin, și a blocat pentru o perioadă circulația pe DN1.

Potrivit presei clujene, au fost implicate un autoturism și un microbuz, ambele grav avariate, după cum arată și imaginile de la fața locului.

„Un conducător auto de 22 de ani, care se deplasa cu autoturismul în direcția Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în sector marcat cu o curbă deosebit de periculoasă, vehicul pătrunzând pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca. Testarile cu aparatul etilotest au avut rezultate negative”, a transmis, în jurul orei 11, IPJ Cluj, precizând că traficul a fost reluat.

Cei doi șoferi au rămas încarcerați după impact, fiind scoși din mașini de echipajele ISU Cluj. De asemenea, au fost răniți și pasagerii din microbuz. Este vorba despre o femeie de 30 de ani și de patru copii, cu vârste între 7 luni și 11 ani.

Foto: Lavinia Gordan / ISU Cluj

„Pompierii au descarcerat și extras din autoturismul și microbuzul avariat doi bărbați, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă. O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toți erau în stare stabilă”, a precizat și Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Pentru intervenția la acest accident a fost trimis și elicopterul SMURD de la punctul aeromedical Jibou.

Foto: Lavinia Gordan / ISU Cluj

Sâmbătă, pe DN1, tot în judeţul Cluj, s-a petrecut un accident mortal. Au fost implicate două autoturisme, unul cu numere de Cluj și celălalt cu numere de Bihor. Bărbatul din Cluj a murit la fața locului, iar polițiștii au descoperit că acesta urcase la volan fără a avea permis de conducere.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!