Săpăturile de pe DN76 fac noi victime în Bihor. Un autoturism a ajuns într-o groapă uriaşă săpată de muncitorii care lucrează la reabilitarea drumului, la ieşirea din Ceica, spre Duşeşti.

Potrivit Digi 24 Oradea, şoferul ar fi observat prea târziu semnele care indicau că în zonă se fac lucrări.

"Martorii susţin că indicatoarele de atenţionare sunt puse foarte aproape de lucrări şi sunt greu observabile pe timp de ceaţă, aşa cum a fost în această dimineaţă în zona comunei Ceica. Mai mult, nu există niciun fel de indicatoare de presemnalizare, susţin localnicii", conform sursei citate.

Autoturismul implicat în eveniment circula dinspre Beiuş şi, deşi a frânat, nu a mai putut evita incidentul. A intrat în balans, după care a căzut în groapă. Maşina s-a prăbuşit cu roţile în sus, în groapa adâncă de circa 4 metri.

Din fericire, şoferul a scăpat fără răni grave, însă maşina a fost serios avariată. Autoturismul a fost scos în jurul orei 10.

Digi 24 mai menţionează şi că un incident asemănător s-a petrecut în luna septembrie, pe acelaşi drum, lângă Băile Felix. Şi atunci un autoturism a căzut într-o groapă de pe şosea.