Polițiștii bihoreni întâlnesc tot mai des cazuri de șoferi care se droghează și apoi urcă la volan. Un tânăr a fost prins în fapt miercuri după amiaza pe o stradă din Oradea.

„Miercuri, 10 august a.c., în jurul orei 15.00, pe strada Carpați din municipiul Oradea, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea preliminară de drog. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv”, se arată într-o informare transmisă joi de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În 24 de ore, polițiștii bihoreni le-au aplicat în total 180 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 92.546 de lei, șoferilor prinși că nu respectă regulile. Totodată, poliţiştii au reţinut 16 permise de conducere și trei certificate de înmatriculare. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!