Suporterii orădeni se pregătesc pentru cele mai importante meciuri de baschet, de pe teren propriu, din istoria CSM Oradea.

Reprezentanţii clubului îndeamnă publicul care va fi prezent la cele două partide din finala Ligii Naţionale împotriva echipei Asesoft Ploieşti să înveţe şi să scandeze un scurt cântec pentru favoriţi, prin care sunt îndeamaţi să devină campioni în acest an.

Tonul scandărilor va fi dat de galeria "Leii roşii", însă fiecare spectator va găsi pe scaun câte un pliant cu versurile. Fundalul muzical va fi preluat de la fanii echipei Panathinaikos din Grecia, după cum a anunţat CSM pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, duminică, la meciul 4, suporterii orădeni sunt invitaţi să aducă la sală role de hârtie albă, cum sunt cele pentru casele de marcat, pentru a face o coregrafie înaintea startului partidei.

Dubla din acest weekend împotriva echipei Asesoft Ploieşti, care le-ar putea aduce orădenilor primul titlu naţional din istorie, a stârnit interes maxim din partea orădenilor, care pe tot parcursul săptămânii şi-au cumpărat bilete de la sediul CSM. Cei care au deja bilet vor intra pe o uşă separată faţă de cei care şi-l vor achiziţiona direct de la sală.