Pompierii bihoreni au intervenit în noaptea de duminică spre luni pentru a stinge un incendiu cu degajări mari de fum izbucnit într-o locuință din Lugașu de Sus. În urma incendiului, au ars 60 de cauciucuri, cartoane și materiale textile, potrivit unui comunicat trimis luni de lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Incendiul a fost anunțat la ora 03.05, iar ISU a trimis trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD a subunității.

„Ajunși la adresa indicată de apelant, pompierii au constatat că incendiul se manifesta cu degajări foarte mari de fum, la subsolul casei, existând riscul propagării acestuia la încăperile casei. Din cauza lipsei de vizibilitate provocate de fumul dens, degajat în urma arderii a zeci de cauciucuri depozitate în subsol, forțele de intervenție au utilizat camera cu termoviziune din dotare, pentru identificarea focarelor, reușind în aproximativ 10 minute să localizeze incendiul și să-l lichideze în circa 40 de minute, împiedicând extinderea flăcărilor la camerele locuinței”, se mai arată în informare.

Pompierii spun că, probabil, incendiul a pornit de la un coș de fum deteriorat. Nu au existat persoane rănite.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!