Un bărbat din Tărian a murit luni seara, în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Pompierii i-au găsit trupul carbonizat, după cum a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

„În jurul orei 19.50, o apelantă a numărului unic 112 sesiza producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Tărian, semnalând totodată posibilitatea ca proprietarul să fi fost surprins de flăcări în interior”, se arată într-o informare semnată de reprezentanta pompierilor. 

La fața locului au fost „mobilizate imediat” echipajele de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă, echipajul de pompieri paramedici al Detașamentului 2 Oradea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, precum și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Girișu de Criș, care a intervenit cu o autospecială de stingere.

„În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta deosebit de violent, la casa formată dintr-o cameră de aproximativ 16 mp și la acoperișul acesteia. Echipajele de pompieri și membrii SVSU Girișu de Criș au localizat și lichidat focarele în aproximativ 15 minute, însă, din nefericire, în interior au găsit trupul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 80 de ani”, se precizează în comunicatul ISU Crișana.

Luni seara, în jurul orei 21, pompierii continuau să acționeze „pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și stabilirea împrejurărilor determinante ale acestuia”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!