Pompierii militari din Oradea au fost chemați miercuri dis-de-dimineață pentru a stinge un incendiu care a izbucnit la un atelier de tâmplărie situat pe strada Gutenberg din municipiu.

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în jurul orei 04.40. La fața locului au fost mobilizați de urgență, peste 20 de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2  Oradea cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip Abroll și cu o ambulanță SMURD”, a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana.

Potrivit reprezentantei ISU, când forțele de intervenție au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta violent la nivelul întregii construcții, „pe o suprafață de cca. 150 mp, cu pericol de propagare la alte clădiri din imediata proximitate”. 

În jurul orei 05.20, incendiul a fost localizat, pompierii înlăturând pericolul extinderii flăcărilor la atelierele din vecinătate. Pompierii și-au continuat misiunea pentru a stinge și focarele. „Incendiul a fost lichidat în jurul orei 06:20. Se acționează în continuare, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului”, a mai transmis lt. col. Roșca.

Pompierii vor face cercetări pentru a stabili cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

(foto: ISU Crișana)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!