Un bărbat în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital cu arsuri miercuri, după a încercat să salveze mai multe bunuri dintr-o casă care a fost cuprinsă de flăcări în Oșorhei. 

Potrivit unei infomări transmise de purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, locotenent-colonel Camelia Roşca, incendiul s-a produs la o casă situată pe strada 312 din localitatea bihoreană şi a fost sesizat la 112 în jurul orei 9.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Oradea şi un echipaj de pompieri paramedici al Detaşamentului 2 Oradea.

Cei din urmă au acordat primul ajutor nepotului proprietarului, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a suferit arsuri la faţă şi la un picior în timp ce încerca să scoată mai multe obiecte din interiorul clădirii care a luat foc. 

"Echipajele de stingere au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, acţionând simultan pentru localizarea şi lichidarea incendiului ce se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum la una dintre construcţiile din cadrul gospodăriei, precum și pentru protecţia altor patru clădiri expuse riscului de incendiere", se arată în informare.


(Sursa foto: ISU Crişana)

Pompierii militari au evacuat şi o butelie aflată într-o încăpere cuprinsă de flăcări, prevenind astfel producerea unei explozii. În final, incendiul a fost lichidat în cica 25 de minute.

Focul a distrus o construcţie auxiliară formată dintr-o bucătărie şi o cameră, acoperişul celor două încăperi şi circa 40 de metri pătraţi din acoperişul casei proprietarului.  

"Cauza probabilă de producere a evenimentului este în curs de stabilire", se mai arată în informare.


(Sursa foto: cititor BIHOREANUL)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!