Pompierii orădeni au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit miercuri într-un bloc din cartierul Prima Nufărul. Potrivit ISU Crișana, focul a acaparat bucătăria unui apartament situat la etajul al doilea, în blocul din Piața Nucetului, iar pompierii au reușit să oprească extinderea lui.

„În urma sesizării primite prin Sistemul Unic 112, în dispeceratul ISU BH, în jurul orei 17.20, la adresa indicată s-au deplasat de urgență, patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu trei autospeciale de stingere și o autospecială de lucru la înălțime și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea”, a transmis miercuri seara lt. col. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Crișana. 

Incendiul a fost localizat la nivelul bucătăriei, în jurul orei 17.50, „împiedicându-se astfel propagarea acestuia la întreaga locuință și la apartamentele învecinate”.

În jurul orei 18, au fost stinse și ultimele focare. „Echipajele de pompieri acționează în aceste momente, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și stabilirea împrejurărilor determinante ale acestuia”, a mai declarat lt. col. Roșca. 

Până la sosirea forțelor de intervenție, din bloc s-au autoevacuat 20 de persoane, alte 5 fiind evacuate ulterior de pompieri. Nimeni nu a fost rănit.

(sursa video: martor / ISU Crișana)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!