Un incendiu a izbucnit miercuri seara la o clădire din centrul Oradiei, situată pe strada Independenței, pompierii Detașamentului 1 fiind trimiși rapid la fața locului. 

Focul a izbucnit într-o clădire dezafectată aflată vizavi de parcarea subterană și a fost semnalat la timp, căci militarii au reușit să-l stingă în doar câteva minute. 

„Incendiul a fost semnalat printr-un apel la 112, înregistrat la ora 21, iar la fața locului s-au deplasat de urgență pompierii Detașamentului 1 cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Au lichidat incendiul în circa 5-6 minute, astfel că la ora 21.10 focul era deja stins”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, lt. col. Camelia Roșca, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana. 

Din primele informații, incendiul nu s-ar fi soldat cu victime. La ora publicării acestei știri, pompierii se aflau încă la fața locului, căutând posibile focare ascunse ori victime.

Nu se cunoaște deocamdată amploarea pagubelor. De asemenea, cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită. 

UPDATE:

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana, locotenent-colonel Camelia Roșca, incendiul a izbucnit din cauza utilizării focului în spații închise. „În urma incendiului au ars circa 150 de kilograme de deșeuri”, a declarat joi, pentru BIHOREANUL, purtătoarea de cuvânt.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!