Pompierii bihoreni au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 1, la un incendiu produs într-o gospodărie din satul Brădet, comuna Bunteşti.

"Pentru gestionarea evenimentului, la adresa menţionată de apelant s-au deplasat de urgenţă, trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Ştei, din care două de stingere şi unul de prim ajutor calificat. În urma executării recunoaşterii, pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta generalizat la o construcţie auxiliară, existând riscul propagării flăcărilor la alte două anexe din cadrul gospodăriei, la un tractor aflat în imediata proximitate a focarelor, respectiv la locuinţa învecinată", a transmis, marţi dimineaţa, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

Focul a fost stins de pompieri în circa 15 minute, aceştia împiedicând astfel extinderea flăcărilor la utilajul agricol şi la clădirile situate în apropierea magaziei afectate de incendiu.

"Ca urmare a producerii evenimentului, provocat, cel mai probabil, de jarul căzut dintr-o sobă metalică, au ars magazia şi bunuri depozitate în interiorul acesteia (butoaie din plastic şi lemne de foc)", a mai precizat reprezentanta ISU Crişana.