Un orădean a tras o sperietură zdravănă după ce din maşina pe care o conducea, pe Bulevardul Dacia, un Ford Focus din 2003, a luat foc în timpul mersului. Ca norocul în maşină se afla doar şoferul, care a scăpat fără răni.

Evenimentul s-a petrecut în jurul ori 15.30. Maşina se îndrepta spre bulevardul Decebal când, chiar în dreptul supermarketulului Profi a luat foc. Văzând că iese fum de sub capotă, şoferul a tras pe dreapta, a sunat la 112 şi a încercat să stingă flăcările.

"Am oprit imediat, am sunat la 112 şi am luat un extinctor de la cineva de aici (din magazin - nr), căci cel pe care îl aveam în maşină e prea mic, n-ar fi făcut faţă. Bordul e distrus. Noroc că nu se afla şi copilul în maşină", a povestit conducătorul auto, arătând că n-a mai avut niciodată probleme cu maşina.

O autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a sosit la scurt timp la eveniment şi a reuşit să stingă de tot focul. Pagubele însă sunt destul de însemnate şi, cum maşina nu avea asigurare de tip Casco, cel mai probabil proprietarul le va suporta din buzunar.

Potrivit pompierilor, cauza accidentului este un scurt circuit electric.