Incendiu, sâmbătă după amiază, la rampa de aprovizionare a supermarketului Billa din Bd. Ştefan cel Mare. Focul a fost stins rapid de pompieri, însă două femei au ajuns la spital.

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, la faţa locului au fost mobilizate 4 echipaje din cadrul Detaşamentului 2 de pompieri Oradea, echipajul de prim-ajutor calificat şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă.

"Sosiţi la locul intervenţiei, pompierii militari au constatat că flăcările se manifestau în spaţiul de aprovizionare al magazinului, existând un risc ridicat de etindere la clădire. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute, forţele de intervenţie împiedicând propagarea la magazin şi salvând bunuri de valoare semificativă", a precizat Camelia Roşca.

Pagubele nu au fost semnificative, arzând 1 metru cub deşeuri de carton şi aproximativ 20 de metri pătraţi de izolaţie din polistiren.

"Două femei au suferit atac de panică, acestea fiind asistate de cele două echipaje medicale, care le-au şi transportat ulteior la spital", a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU.

Deocamdată nu se ştie de la ce a izbucnit focul, cauza fiind în curs de cercetare de către pompieri.