Panică, în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc de garsoniere din Beiuş. Toţi locatarii au fost evacuaţi de pompierii militari după ce o locuinţă de la etajul doi a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a fost anunţat la ora 2.15 prin numărul unic de urgenţă 112, iar când pompierii au ajuns acolo exista pericolul ca focul să cuprindă şi alte locuinţe.

"Pompierii militari, ajunşi în mai puţin de cinci minute la locul intervenţiei, l-au salvat pe proprietar, care era căzut în holul locuinţei afectate de incendiu, şi au evacuat 50 de locatari în scopul prevenirii intoxicării acestora cu monoxid de carbon, întrucât fumul inundase casa scării, pătrunzând şi în câteva locuinţe", a declarat, joi, căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. Cel mai probabil, focul a pornit de la o ţigară uitată aprinsă.

Militarii au stins incendiul în aproximativ o oră, reuşind să împiedice propagarea acestuia şi la alte garsoniere şi salvând, astfel, bunuri de o valoare semnificativă. "Pagubele înregistrate au constat în cinci elemente de mobilier, o fereastră, o uşă şi un covor", a mai spus Roşca.