Un incendiu a izbucnit, vineri dimineață, în jurul orei 9.10, în subsolul unui bloc cu 8 etaje de pe strada Sfântul Apostol Andrei, din Oradea. Pompierii au stins focul rapid, așa că nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Potrivit unui comunicat al ISU Bihor, pompierii ajunși acolo cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța SMURD, „au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, care se manifesta în subsolul blocului, în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia”.

Salvatorii au verificat toate apartamentele, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum, și au ventilat subsolul inundat cu fum și casa scării.

„În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de scântei mecanice provenite de la un polizor unghiular, utilizat de muncitori pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua de termoficare a blocului”, a transmis ISU.

Din fericire, nu au existat persoane rănite, iar pagubele au fost limitate de pompieri la circa trei metri liniari izolație de pe conductele termice.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!