Un bărbat din Paleu a ajuns duminică la spital cu arsuri de gradul I la nivelul toracelui, după ce a încercat să stingă un incendiu izbucnit în propriul garaj de pe strada Orizont din localitate.

Potrivit unui comunicat transmis luni de ISU Bihor, incendiul a fost sesizat în jurul orei 10:30, iar la faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului 2 Oradea, cu două autospeciale de stingere, ambulanţa SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă.

Incendiul a fost localizat şi lichidat în aproximativ 15 minute, pompierii reuşind să salveze aproape 80% din garaj, inclusiv 90% din peleţii şi lemnele de foc depozitate în interior, precum şi două anexe lipide de construcţia cuprinsă de flăcări.

Proprietarul a suferit o arsură de gradul I pe partea stângă a toracelui în timp ce încerca să stingă focul înainte de sosirea pompierilor. Acesta a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fiind ulterior transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament.


Sursa foto: ISU Bihor

Conform pompierilor, cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit. În urma incidentului au ars aproximativ 10 metri pătraţi din acoperişul garajului, lemne de foc şi peleţi depozitaţi pe circa doi metri pătraţi, un tomberon de plastic, un compresor şi 20 de metri liniari de cablu electric.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!