Remorca unui TIR a fost mistuită de flăcări în noaptea de duminică spre luni pe DN1, în Bihor, mai precis între localitățile Săbolciu și Săcădat. TIR-ul se alfa în mers când a izbucnit incendiul, iar șoferul a reușit să deconecteze remorca de capul tractor în timp util.

„În noaptea zilei de duminică spre luni, 9 septembrie a.c., pompierii militari bihoreni au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un TIR, aflat în mers, pe DN 1, între localitățile Săbolciu și Săcădat”, se arată într-o informare trimisă luni dimineața de sergent major Alina Butaci de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana. 

Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 00.15, „moment în care, la fața locului au fost mobilizate cu operativitate, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și ambulanța SMURD a subunității”, potrivit informării ISU.

sursa foto: Info Trafic BIHOR & ORADEA, Facebook

„Ajunși la fața locului, salvatorii au constatat faptul că incendiul se manifesta la remorca TIR-ului, care era încărcată cu piese auto constând în centuri de siguranță. Până la sosirea echipajelor, șoferul autotrenului a procedat la deconectarea remorcii de capul tractor. În urma evenimentului au ars circa 90% din remorca autovehiculului și încărcătura din aceasta”, mai menționează Alina Butaci. 

Din fericire, nu au existat persoane rănite.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!