Pompierii orădeni au fost mobilizați joi dimineață pentru a stinge un incendiu izbucnit pe strada Izvorului din oraș. Din primele informații, arde generalizat o construcție din lemn. 

Apelul prin care a fost semnalat incidentul a fost înregistrat la numărul 112 la ora 08.25. 

În urma acestuia, au fost mobilizate de urgență 4 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD tip B2, precum și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

"Echipajele de pompieri acționează pentru localizarea incendiului, care se manifestă violent la nivelul întregii construcții", a transmis lt. col. Camelia Roșca, purtătoarea de cuvânt a ISU Crișana. 

(foto: ISU Crişana)

UPDATE: A ars complet 

După ce incendiul a fost localizat și s-a împiedicat propagarea acestuia, în jurul orei 09.00, au fost stinse ultimele focare, a transmis reprezentanta ISU Crișana.

„Incendiul s-a soldat cu arderea construcției din lemn, pompierii împiedicând propagarea acestuia la un autoturism aflat la circa un metru și la o casă situată în aceeași curte. Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a mai precizat lt. col. Camelia Roșca.

UPDATE 2: Cum a pornit 

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o bucată de jar căzută dintr-o sobă. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!