Hala unui depozit de produse parafarmaceutice (seringi, tetine, biberoane ș.a.) a luat foc miercuri în localitatea Sântion, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de salvare.

Potrivit unei infomări transmise de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana Bihor, locotenent-colonel Camelia Roşca, incendiul a fost sesizat la 112 la ora 12.35.

La hală au ajuns în scurt timp peste 20 de pompieri militari orădeni, cu mai multe autospeciale.  

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp. În momentul de faţă, incendiul este localizat, echipajele de pompieri acţionând pentru lichidarea acestuia", se arată în informarea ISU Crişana.

Din primele informații, nu există persoane rănite.

UPDATE: Focul a fost stins

Reprezentanta ISU a anunțat că incendiul a fost lichidat la ora 13.30, însă pompierii acționează în continuare, pentru căutarea eventualelor focare ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

„Pentru localizarea și lichidarea incendiului, care s-a manifestat deosebit de violent la nivelul întregii clădiri, echipajele de pompieri au intervenit atât din exteriorul, cât și din interiorul construcției, realizând concomitent, un dispozitiv de protecție a clădirilor învecinate, reușind astfel să împiedice propagarea flăcărilor la două depozite (de peleți și aprinzătoare de  foc)”, a precizat Camelia Roșca.

Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!