Un incendiu de amploare a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la hala unei fabrici de sicrie din localitatea bihoreană Valea Mare de Criș. Intervenția pompierilor este în desfășurare de mai bine de 8 ore.

„Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” Bihor, în jurul orei 01.10, la fața locului deplasându-se operativ, opt echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, patru containere de apă, o autoscară și un echipaj de prim ajutor”, a anunțat joi dimineață ISU Bihor.

Potrivit informării, când primele echipaje au ajuns la locul intervenției, ardea violent una dintre cele 8 hale industriale ale fabricii.

Focul a fost alimentat de cantitatea mare de materiale combustibile - cherestea și lemn -, existând un risc ridicat de extindere la celelalte hale, lipite de aceasta.

„Incendiul a fost localizat, pompierii acționând pentru protecția clădirilor și bunurilor neafectate de flăcări. Echipajele acționează în continuare, la fața locului, pentru lichidarea acestuia”, a mai arătat ISU.

Nu există persoane rănite, dar pagubele sunt însemnate.

La fața locului au fost mobilizați pompierii militari ai Stației de Pompieri Aleșd și Detașamentelor 1 și 2 Oradea, dar și membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Borod, care au intervenit cu o autospecială de tip vidanjă și buldoexcavatoare.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!