Un incendiu violent a izbucnit joi dimineața la Hotel Mureș din Băile Felix, au informat reprezentanții ISU Crișana. Apelul 112 a fost înregistrat la ora 09.03, iar apoi, la ora 09.25 a fost activat planul roșu de intervenție.

Flăcările au cuprins încăperi de la etajul al treilea. Fumul dens a putut fi observat de la distanță. 

Pompierii au fost mobilizați.

UPDATE: 

În imaginile surprinse de trecători se vede cum fumul iese din două camere ale hotelului, iar câțiva dintre turiștii cazați acolo ies prin balcoane pe scara de incendiu. 

(sursa video: Facebook / Mariana Elena Dogarel)

Un alt clip video filmat de un trecător după ora 09 arăta cum flăcările ieșeau prin ferestrele Hotelului Mureș. „Nu-i Poliție, nu-s pompieri”, a scris cel care a făcut filmarea și a publicat-o pe grupul Info Trafic Bihor & Oradea. 

UPDATE, ora 10.08: 

În jurul orei 10.05, incendiul a fost localizat, a transmis ISU Crișana. Ultimele persoane rămase în hotel erau evacuate. 

Potrivit pompierilor, au fost șapte victime, dintre care trei persoane intoxicate cu fum, respectiv patru persoane care au suferit atacuri de panică. 

„A fost activată grupa operativă, ceea ce presupune suplimentarea forțelor de intervenție”, mai precizează ISU Crișana.

UPDATE, ora 10.16: 

Incendiul a fost lichidat, transmite ISU Crișana. Focul a izbucnit într-o cameră de depozitare, mai transmit pompierii. Nu se cunoaște exact cauza deocamdată, aceasta urmând să fie cercetată de forțele ISU. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!