Timp de trei ore au acţionat pompierii bihoreni pentru a stinge un incendiu produs la o casă din Valea lui Mihai, în noaptea de duminică spre luni.

Potrivit căpitanului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, în jurul orei 01.40, când echipajele Staţiei de Pompieri Valea lui Mihai au ajuns la incendiul de pe strada Arpad din localitate, flăcările se manifestau violent la acoperişul comun al locuinţei şi anexei construite în prelungirea casei.

"Pompierii militari au acţionat, timp de aproximativ trei ore, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, reuşind să stingă incendiul în limitele găsite şi să împiedice propagarea acestuia la încăperile locuinţei", a precizat cpt. Roşca. Focul a pornit, cel mai probabil, de la coşul de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile şi amplasat în podul construcţiei auxiliare.

Flăcările au mistuit 100 de metri pătraţi de acoperiş, dar şi 25 de păsări aflate în podul anexei în momentul izbucnirii incendiului şi circa cinci metri cubi material lemnos din structura podului. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.