O hală comercială din Salonta, de pe strada Republicii, a luat foc, în noaptea de luni spre marți, cel mai probabil din cauza unor conductori electrici defecți.

Incendiul a fost unul puternic. „În momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent și generalizat la o hală, existând un risc ridicat de propagare a acestora la atelierul de reparații autocamioane, lipit de construcția incendiată”, a transmis marți ISU Crișana.

Pompierii s-au luptat cu focul timp de o oră, reușind să salveze service-ul din vecini. Totuși, flăcările au distrus hala cu pricina pe o suprafață de 60 mp, dar și anvelope și piese auto aflate în interior.

Pe de altă parte, tot în noaptea de luni spre marți, în urma unui apel primit la ora 00.01, pompierii au mers de urgență spre o gospodărie din Tileagd, unde o magazie a luat foc. Militarii au reușit să stingă incendiul înainte să se extindă la locuința lipită de această construcție. Și aici, cel mai probabil, focul a pornit din cauza unui conductor electric defect.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!