Din 8 iulie până pe 27 iulie, tinerii absolvenţi şi nu doar ei sunt aşteptaţi să se înscrie la Jurnalism şi la Ştiinţe Politice, unde admiterea se va face pe bază de dosar. La programul de licenţă, criteriul de ierarhizare va fi media de la bacalaureat, iar înscrierea se va putea realiza şi online, din orice colţ al ţării sau de peste hotare.

Pentru acest an, la Specializarea Jurnalism au fost puse la dispoziţie 14 locuri bugetate, iar la Ştiinţe Politice - 17 locuri bugetate.

Pentru programul de masterat "Politici publice europene" sunt disponibile 13 locuri bugetate. În acest caz, admiterea se va face pe bază de dosar: 80% media de licenţă, 20% întocmirea unui plan de cercetare de maximum 3 pagini. Şi în acest caz, înscrierea se va putea face şi online.

Înscrierile se fac la sediul Facultăţi de Istorie, Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, sala V04, între orele 9.00-16.00, iar sâmbătă între orele 9 şi 12, precum şi online pe admitere.uoradea.ro sau la adresele de e-mail: irispsc@uoradea.ro şi admitereirispsc@gmail.com.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute aici.