Oradea întâmpină în acest an sărbătorile pascale cu o nouă ediție a Târgului de Paști în Cetatea Oradea! Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea, organizează Târgul de Paști în perioada 7-17 aprilie 2023.

Pregătirile sunt în toi și pentru cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Paști. Sunt invitați să participe producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri, articole specifice sărbătorilor pascale și food truck-uri. Înscrierile se fac online pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 1 martie (ora 17:00) până în 26 martie (ora 14:00).

Comercianții vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care este disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Mai multe detalii la adresa office@visitoradea.com  

Oradea, 1 martie
Visit Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!