În perioada 26 aprilie - 6 mai, sărbătorim Paștele Ortodox cu o ediție dedicată a Târgului de Paști, în Cetatea Oradea!

Pregătirile sunt în toi și pentru cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Paști. Sunt invitați să participe producători de bunătăți tradiționale, dulciuri, meșteri populari, artizani de suveniruri, articole specifice sărbătorilor pascale și food truck-uri.

Înscrierile se fac online pe site-ul www.targuldepastioradea.ro în perioada 22.03.2024 – 15.04.2024 (ora 14:00).

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact, etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Vor fi disponibile:

10 căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar;

14 locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food truck;

2 amplasamente specialty coffee, construcție proprie;

2 amplasamente cozonac secuiesc;

2 amplasamente, bar, construcție proprie

12 amplasamente pentru atracții.

În ce constă procedura de atribuire?

Etapa I – Depunerea solicitărilor de participare, prin intermediul formularului online.

Etapa II – Centralizarea ofertelor și stabilirea ofertanților calificați.

În situația în care un ofertant nu îndeplinește una sau mai multe dintre cerințele din Regulamentul de participare sau nu a prezentat unul sau mai multe documente solicitate în formularul de înscriere, Comisia de evaluare va declara ofertantul ca fiind necalificat.

Comercianții care au îndeplinit cumulativ condițiile prevăzute în Regulament vor fi stabiliți de Organizator ca fiind calificați și vor fi notificați în vederea încheierii Contractului de colaborare și a Convenției de ocupare a locului public.

Etapa III – Atribuirea amplasamentelor se va face prin selectarea poziției dorite de către solicitant din categoria specifică produselor comercializate. Amplasamentele sunt catalogate pe baza categoriei de produs. Fiecare categorie este marcată pe hartă, iar pozițiile din aceste categorii sunt numerotate individual. În cazul în care vor exista mai mulți ofertanți pentru aceeași poziție, se va aplica procedura licitației cu strigare. Se va licita ocuparea poziției selectate nu exclusivitatea pe o anumita categorie de produs.

Etapa IV – Instalare și montaj.

Etapa V – Desfășurarea Festivalului: 26.04.2024 – 06.05.2024 în Cetatea Oradea

Etapa VI – Demontare și curățenie în spațiu.

Târgul de Paști Oradea este un eveniment organizat de Visit Oradea (Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune) și Primăria Municipiului Oradea  în parteneriat cu Centrul de Cultură al județului Bihor.

Sponsor: DIGI România

Mai multe detalii la adresa office@visitoradea.com  

Site: www.targuldepastioradea.ro 
Facebook: https://www.facebook.com/targuldepastioradea

Oradea, 22 martie

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!